Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Abia a fost eliberat din închisoare după 21 de ani și e căutat după ce ar fi violat o femeie din Petroşani

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un bărbat de 56 de ani, din oraşul Plopeni, judeţul Prahova, este căutat de poliţişti după ce ar fi violat şi tâlhărit o femeie din municipiul Petroşani, suspectul fiind cunoscut că a mai comis fapte similare în urma cărora şi-a petrecut, până acum, 21 de ani în închisoare, a informat luni Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara. Victima, o femeie de 49 de ani, le-a relatat poliţiştilor că era singură acasă când bărbatul a intrat peste ea în locuinţă, a lovit-o cu pumnii şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el. Incidentul a avut loc duminică, iar la plecare bărbatul a răscolit bunurile din locuinţă şi a luat de acolo 130 de lei.

"În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi viol, iar în urma activităţilor întreprinse au reuşit să stabilească identitatea bărbatului bănuit de comiterea respectivelor infracţiuni. Acesta are 56 de ani şi este din oraşul Plopeni, judeţul Prahova", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, conform Agerpres.

Poliţiştii au început cercetările pentru prinderea suspectului şi au difuzat o fotografie a bărbatului, precizând că în cazul în care cetăţenii îl recunosc, să sune la 112, deoarece este posibil ca individul să aibă un cuţit asupra sa.

Potrivit datelor IPJ Hunedoara, Radu Fonea este cunoscut ca recidivist, el petrecându-şi 21 de ani în închisoare pentru fapte de tâlhărie şi viol. Ultima oară, bărbatul a fost eliberat din penitenciar în iulie 2017, după ce a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru o faptă de viol şi tâlhărie petrecută la Petroşani, în anul 2007.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.