Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Abonaţii Scenei Digitale pot vedea spectacolul 'Orhidee', oferit gratis de Teatrul Naţional 'Radu Stanca' din Sibiu

www.zileşinopti.ro
Teatrul evreiesc de stat

Abonaţii Scenei Digitale se pot bucura în luna martie de spectacolul "Orhidee" de Pippo Delbono, oferit gratis de Teatrul Naţional "Radu Stanca" din Sibiu (TNRS), informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

"Creator nonconformist al scenei internaţionale contemporane, Pippo Delbono s-a impus în întreaga lume prin estetica sa specială şi prin modul în care reuşeşte să transforme detaliul (auto)biografic în experienţe artistice memorabile care sondează sufletul uman cu o sinceritate frapantă. "Orhidee" este unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate spectacole care poartă semnătura lui Pippo Delbono, punându-şi publicul în faţa unei adevărate desfăşurări de forţe artistice. Conceput ca un performance caleidoscop în care se întrepătrund monologul, pantomima, tablourile vivante, referinţele muzicale şi cinematografice, spectacolul oferit gratuit abonaţilor Scenei Digitale în luna martie invită la o meditaţie dureroasă asupra destinului uman, elogiind, totodată, frumuseţea fragilităţii care ne defineşte. Spectacolul este prezentat în limba italiană, cu traducere în limbile română, engleză, franceză, germană, spaniolă şi rusă. O producţie Emilia Romagna Teatro Fondazione, Teatro di Roma, Nuova Scena - Arena del Sole - Teatro Stabile di Bologna, Theâtre du Rond Point - Parigi, Maison de la Culture d'Amiens - Centre de Creation et de Production", se arată în comunicat, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Metroul din Cluj-Napoca s-a lovit de un 'bulgăre de sare', proiectul ar putea fi amânat. Ce spune Emil Boc

Abonaţii Scenei Digitale primesc lunar cadou, din partea TNRS, câte un spectacol gratuit din repertoriul internaţional. Fiecare dintre aceste spectacole va fi disponibil doar pe perioada lunii în curs. Astfel, spectatorii care optează pentru un abonament lunar vor avea ocazia de a urmări, pe lângă toată oferta disponibilă a Scenei Digitale, un spectacol gratuit în plus. În acelaşi mod, spectatorii care aleg un abonament de trei luni vor putea urmări trei spectacole gratuite, cei care optează pentru un abonament de şase luni - şase spectacole gratuite, iar cei care aleg un abonament de 12 luni - 12 spectacole gratuite.

Cei interesaţi de ofertele Scenei Digitale pot achiziţiona bilete individuale, la preţul de 30 de lei, sau pot opta pentru abonament în variantă lunară, de trei, şase sau 12 luni. Costul abonamentelor variază între 49 lei şi 329 lei, în funcţie de durata abonamentului şi de numărul de spectacole incluse.

Spectacolele cadou oferite de TNRS nu pot fi vizionate pe bază de bilet individual, acestea fiind destinate doar deţinătorilor de abonamente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.