Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Abuzuri sexuale la scară largă comise de vindecători spirituali: femeile mergeau pentru ajutor și erau violate, pentru 'vindecarea spiritelor malefice'

Radu Pop
spiritism

Femeile care mergeau la vindecători spirituali pentru ajutor erau ulterior exploatate sexual!

O anchetă desfăşurată de BBC a descoperit dovezi privind abuzuri sexuale la scară largă comise de vindecători spirituali în Maroc şi Sudan, relatează Rador.

Aceştia sunt acuzaţi de violuri, abuzuri sexuale şi manipularea cu scopul întreţinerii de relaţii sexuale. Un consilier al guvernului sudanez a recunoscut că situaţia actuală este "haotică" şi este nevoie de reforme.

BBC a descoperit că femeile care mergeau la vindecători spirituali pentru ajutor erau ulterior exploatate sexual. Jurnalista BBC sub acoperire a fost contactată pentru a întreţine relaţii sexuale de un vindecător, apoi un altul a atins-o sexual în timpul primei vizite la el.

Mai mult de 80 de femei din Maroc şi Sudan au declarat pentru BBC că au fost violate, abuzate sau manipulate de astfel de persoane, care le-au spus că trebuie să fie vindecate de spiritele malefice. Practica nu este reglementată şi sunt apeluri tot mai multe pentru reforme, însă autorităţile sunt reticente în a recunoaşte că există astfel de probleme - transmite corespondentul BBC.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.