Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACCIDENT cu 6 victime, între care și 3 copii: A intervenit elicopterul SMURD

Facebook
elicopter smurd

Trei copii, cu vârste între 7 şi 9 ani, şi trei adulţi au fost răniţi, sâmbătă, într-un accident rutier care a avut loc pe DN56 Craiova - Calafat, în comuna Radovan, în care au fost implicate trei autoturisme.

Potrivit ISU Dolj, toate cele şase persoane erau conştiente şi au fost transportate la spital cu mai multe ambulanţe, iar unul dintre adulţi a fost preluat de elicopterul SMURD conştient, însă sângera abundent, scrie agerpres.ro.

Citește și: Lovitură pentru Guvernul Orban! Demersul făcut azi: Plângere pentru a obliga Executivul să dubleze alocațiile copiilor!

Potrivit IPJ Dolj, un bărbat de 46 de ani, din Radovan, care conducea un autoturism pe DN56, prin comuna Radovan, ar fi pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu o autoutilitara care circula din sens opus, aceasta fiind condusă de un bărbat de 39 de ani, din Bucovăţ. De asemenea, în urma impactului a mai fost lovit un autoturism, care era condus de o femeie de 40 de ani, din Craiova. Doi dintre copiii răniţi se aflau în cel de-al treilea autoturism, care a fost lovit ulterior, iar al treilea minor era în autoturismul care ar fi pătruns pe contrasens.

Circulaţia în zonă a fost blocată, iar la faţa locului au intervenit Detaşamentul 1 Craiova SMURD, un echipaj de prim-ajutor, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, un echipaj de descarcerare al Detaşamentului 2 Craiova şi o ambulanţă SAJ.

Citește și: Ludovic Orban explică de ce a fost nevoie de Legea carantinării: Există evoluții fulminante în cazuri fără simptome

Poliţiştii continuă cercetările în vederea lămuririi împrejurărilor producerii accidentului, fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.