Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident cu cinci victime, pe DN67: un autoturism şi un autobuz s-au ciocnit frontal

Facebook
ambulanta salvare

O persoană este în stare gravă şi patru au fost rănite uşor în urma unui accident rutier produs în cursul nopţii trecute pe DN67, la Copăcelu, între un autoturism şi un autobuz cu pasageri, au anunţat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Persoana rănită grav este şoferul autoturismului, iar şoferul autobuzului şi trei pasageri au fost răniţi uşor. Accidentul s-a produs la ieşirea dintr-o curbă şi impactul între cele două autovehicule a fost frontal, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ben Oni Ardelean a fost CONFIRMAT cu Covid-19 și este internat la spital: 'M-am protejat, însă inevitabilul s-a produs!'

"Din cercetările efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului a rezultat faptul că un conducător auto de 30 de ani, din Râmnicu Vâlcea, la o ieşire dintr-o curbă la dreapta a intrat în coliziune frontală cu un autobuz ce transporta persoane, condus de un bărbat de 50 de ani, din Oteşani. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului autoturismului şi vătămarea corporală uşoară a conducătorului autobuzului şi a 3 pasageri", a precizat sursa citată.

Poliţiştii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea efectuează cercetări pentru a clarifica împrejurările în care s-a produs accidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.