Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident GRAV - O fetiță de nouă ani a murit pe loc

www.sokant.ro
politia nu treceti

Maşina răsturnată în şanţ pe DN 5 Giurgiu-Bucureşti, în dreptul localităţii Daia, era condusă de o tânără în vârstă de 29 de ani din Călugăreni, iar la bord se mai aflau o femeie de 47 de ani şi doi minori - o fetiţă de nouă luni şi un băieţel de doi ani şi jumătate, a informat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă, scrie Agerpres.

Potrivit acestuia, poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

"În urma cercetărilor efectuate la faţa locului a reieşit faptul că autoturismul răsturnat în şanţ pe DN 5, în dreptul localităţii Daia, era condus de o tânără în vârstă de 29 de ani din comuna Călugăreni, judeţul Giurgiu, care se deplasa spre Bucureşti. Aceasta a pierdut controlul autoturismului şi a ieşit de pe carosabil, iar maşina s-a răsturnat. În autoturism se mai aflau o femeie în vârstă de 47 de ani şi o fetiţă de nouă luni prinsă regulamentar în scaunul pentru copii şi un băieţel în vârstă de doi ani şi şase luni", a declarat Şuţă.

El a adăugat că femeia în vârstă de 47 de ani şi fetiţa de nouă luni au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spitale din Capitală, iar tânăra de 29 de ani şi copilul de doi ani şi jumătate au fost transportaţi la spitalul din Giurgiu. Din primele cercetări, tânără nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar poliţiştii urmează a stabili cauzele care au dus la pierderea controlului autoturismului.

Din spusele martorilor, tânăra care a provocat accidentul se afla în maşină cu mama şi copiii ei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.