Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident pe drumul european E85. Doi şoferi de TIR din judeţele Galaţi şi Bacău au fost răniţi

Foto ISU Cluj
accident cluj 1

Doi şoferi de TIR din judeţele Galaţi şi Bacău au fost răniţi, în noaptea de miercuri spre joi, într-un accident rutier produs pe drumul european E85, în comuna Săbăoani, conform Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, agentul principal Georgiana Puşcaşu, a declarat că accidentul s-a produs după ce şoferul din Galaţi nu a acordat prioritate de trecere.

"Din primele cercetări a reieşit că, în timp ce un bărbat de 47 ani, din judeţul Galaţi, conducea un ansamblu de vehicule pe drumul judeţean 208, la intersecţia cu E 85, în afara localităţii Săbăoani, a intrat în coliziune cu un autotren condus de un bărbat de 33 ani, din judeţul Bacau. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ambilor conducători auto", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

"În urma coliziunii, unul dintre conducătorii auto a rămas blocat în interiorul cabinei. Cu ajutorul echipamentelor şi procedeelor specifice, pompierii au intervenit pentru scoaterea unui bărbat de 47 ani, conştient, cu politraumatisme. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, ulterior fiind transportat la Centrul de Primiri Urgenţe Roman. Cel de-al doilea conducător auto, un bărbat de 33 ani, conştient, cu poltraumatisme, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, ulterior fiind transportat la Centrul de Primiri Urgenţe Roman", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Şoferul care a provocat accidentul le-a declarat poliţiştilor rutieri că autovehiculul a rămas fără frâne şi nu a reuşit să oprească în intersecţie.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Traficul rutier s-a desfăşurat restricţionat pentru aproximativ trei ore.

Poliţiştii continuă cercetările într-un dosar penal deschis pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.