Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier grav la Hunedoara produs de un șofer rupt de beat: trei persoane au fost rănite; o femeie este în stare gravă

Accident rutier, Prahova

O femeie a fost grav rănită şi doi bărbaţi au suferit diverse traumatisme în urma unui accident de circulaţie care a avut loc miercuri după-amiază pe DN7, la ieşire din Deva spre Hunedoara, în urma verificărilor poliţiştii constatând că şoferul care a cauzat evenimentul rutier băuse înainte de a se urca la volan, informează Agerpres.

Doi răniţi, soţ şi soţie, au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe din Deva pentru îngrijiri medicale suplimentare, cea de-a treia victimă refuzând transportul la spital.

"Din primele cercetări, se pare că un conducător auto care se deplasa din direcţia Hunedoara - Orăştie, în zona de acţiune a indicatorului 'obligatoriu la dreapta' a virat la stânga, intrând în coliziune cu două autoturisme care circulau pe DN7. Conducătorul auto care a produs evenimentul rutier a prezentat o concentraţie de 1,06 mg/l, alcool pur în aerul expirat'', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Pentru salvarea victimelor, la faţa locului au acţionat echipe ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Deva, femeia rănită, în vârstă de 32 de ani, fiind scoasă dintr-o maşină de către pompierii militari de la descarcerare.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Citește și: VIDEO - Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal.

Foto: arhivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.