Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier grav la Tulcea: patru persoane au fost rănite, după o coliziune frontală

Accident rutier, Prahova

Patru persoane au fost rănite, miercuri după-amiază, într-un accident rutier înregistrat pe drumul european 87, pe tronsonul dintre localităţile Tulcea şi Babadag, după ce un bărbat a pierdut controlul autoturismului pe care-l conducea, relatează Agerpres.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) a anunţat că bărbatul, în vârstă de 47 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un vehicul a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un constănţean, în vârstă de 35 de ani, care se deplasa pe sensul opus.

"În urma accidentului, a rezultat rănirea a patru persoane din cele două autoturisme. Ambii conducători posedau permise de conducere şi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ, Irina Manolache.

Citește și: Cazul de la Neamț se poate repeta și la Brăila! Președintele PNL, după ce mai multe spitale nu au autorizație la incendiu: 'Sper să ne ferească Dumnezeu'

Potrivit sursei, traficul în zona accidentului se derulează pe ambele sensuri, iar poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.