Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident SPECTACULOS - Doi polițiști au fost răniți după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un autoturism pe care îl urmăreau

click.ro
masina politie

Doi polițiști din Bihor au fost răniți ușor, în noaptea de marți spre miercuri, după ce mașina pe care o urmăreau a lovit autospeciala în care se aflau, scrie Mediafax.

Potrivit unui comunicat transmis de IPJ Bihor, o patrulă formată din polițiști de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Salonta a depistat în Salonta un tânăr de 23 de ani, din localitatea bihoreană Talpoș, în timp ce conducea un autoturism. Polițiștii salontani au încercat să oprească autoturismul, însă șoferul nu a oprit și și-a continuat deplasarea pe D.N. 79, înspre Cefa.

Pentru oprirea acestuia în trafic, polițiștii salontani au solicitat sprijinul polițiștilor Secției nr.9 de Poliție Rurală Cefa, care s-au deplasat pe DN 79, în localitatea Inand, unde au făcut un microfiltru.

La vederea filtrului, șoferul a întors autoturismul înspre Salonta și, în afara localității Inand, pentru a evita autospeciala Poliției, care avea în funcțiune semnalele acustice și luminoase, a făcut un viraj înspre stânga, intrând în coliziune frontală cu autospeciala de poliție.

Citește și: Eugen Nicolicea aruncă BOMBA: Parlamentarii au dreptul să stabilească măsuri cu privire la efectele produse de OUG 6

În urma accidentului rutier, atât polițistul care conducea autospeciala, un bărbat de 28 de ani, din Salonta, cât și colegul său, un alt polițist salontan de 42 de ani, au suferit leziuni ușoare.

De asemenea, autospeciala de poliție a suferit diverse avarii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.