Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident teribil! Fost consilier prezidenţial din mandatul lui Ion Iliescu, în comă după ce a intrat cu mașina într-un TIR

breaking news

Fostul senator Gheorghe Mirică a fost grav rănit după ce, vineri dimineață, a intrat cu mașina pe contrasens, unde s-a izbit de un TIR, pe DN 1B, în Istrița de Jos, județul Buzău. Fostul senator s-ar fi aplecat în mașină să ridice ceva şi ar fi pierdut controlul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Buzău, Mihail Drăghiciu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul a avut loc pe DN 1B, unde un TIR s-a ciocnit de un autoturism, o persoană fiind încarcerată.

Accident GRAV în Vâlcea, soldat cu 5 victime - Printre persoanele care au murit: fostul prefect de Sibiu

“Din primele verificări efectuate de polițiști a rezultat faptul că un bărbat, de 71 de ani, din București, care circula cu un autoturism pe DN 1B, pe direcţia Buzău către Ploiești, pe raza localității Istrița de Jos a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autotren care circula regulamentar, din sens opus”, a declarat Drăghiciu.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul de 71 de ani este fostul senator Gheorghe Mirică. Acesta se află în stare gravă, fiind în comă.

Fostul parlamentar era singur în mașină și, spun sursele citate, cel mai probabil s-ar fi aplecat să ia ceva de pe jos și atunci a intrat cu mașina pe contrasens.

Polițiștii au întocmit un dosar penal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.