Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Această moţiune este una a fricii, a laşităţii, vă e frică de confruntare', strigă deputatul PNL Paul Dobre

Deputatul Victor Paul Dobre (PNL) a afirmat, miercuri, în Parlament, că moţiunea de cenzură este una a "inepţiilor", " una a fricii, a laşităţii", potrivit news.ro.

"Vă e frică de confruntare, de oameni, să vă asumaţi angajamente şi vă e frică să nu mai vedeţi primar de-al vostru la Bucureşti în acest secol. De ce vă e frică nu scăpaţi. Dacă votaţi moţiunea, deschideţi calea anticipatelor. Veţi pierde cum nu aţi pierdut nicioată în 30 de ani şi această lege democratică o vom adopta", a spus el.

"E inacceptabil să faci gaşcă Guvernul. Să vă fie ruşine", le-a transmis Victor Paul Dobre.

El a spus că 90 la sută din problemele cetăţeanului ţin de relaţia în primul rând cu primăria şi primarul.

Citeşte şi: A venit vremea 'EVALUĂRII' - Fostul ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, este acuzat de o asociaţie că a folosit spaţiile Universităţii AIC în spectru politic

"De aceea, importanţa alegeri primarului este primordială. Acum aproape 30 de ani cei care legiferau aici au prevăzut nu numai alegerea primarului în două tururi, ci un prag minim de prezenţă în primul tur de peste 50 la sută. Din păcate, de-a lungul timpului, această lege a fost modicată. Niciodată PNL nu a renunţat la teza alegerii în două tururi. Am depus mai multe proiecte de lege, tot timpul am susţinut acest lucru", a susţinut el.

Victor Paul Dobre a adăugat că nu există o legitimitate mai mare în democraţie decât votul.

"Astăzi aţi prezentat o moţiune a inepţiilor (...) Cum poţi să vorbeşti de privatizarea democraţiei atunci când guvernul şi noi susţinem ca cel care este ales să aibă mai multă legimitate. Aceasta este esenţa democraţiei. Această moţiune este una a fricii, a laşităţii, vă e frică de confruntare, de oameni, să vă asumaţi angajamente şi vă e frică să nu mai vedeţi primar de-al vostru la Bucureşti în acest secol. De ce vă e frică nu scăpaţi. Dacă votaţi moţiunea, deschideţi calea anticipatelor. Veţi pierde cum nu aţi pierdut nicioată în 30 de ani şi această lege democratică o vom adopta", a conchis Dobre.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.