Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acord între PSD, UDMR, ALDE şi USR pentru susţinerea proiectelor vitale pentru Bihor

primaria-oradea

Preşedinţii filialelor bihorene a patru din cele cinci formaţiuni politice parlamentare au semnat joi acordul privind susţinerea proiectelor de infrastructură vitale pentru dezvoltarea economică, socială, antreprenorială şi turistică a judeţului, a anunţat, într-un comunicat, UDMR Bihor. Prin acord, parafat de preşedinţii organizaţiilor PSD, UDMR, ALDE şi USR Bihor, se susţin trei domenii prioritare.

Cele patru partide vor face împreună: demersuri pentru reînceperea şi finalizarea lucrărilor la Autostrada Transilvania, secţiunea 3C Borş-Suplacu de Barcău, acţiuni pentru dezvoltarea infrastructurii terminalului de pasageri al Aeroportului Oradea, precum şi pentru înfiinţarea şi dezvoltarea de centre de excelenţă la Universitatea din Oradea în domeniile în care sunt îndeplinite condiţiile de natură academică şi de cercetare ştiinţifică. 'Conform înţelegerii, semnatarii se angajează să susţină orice demersuri din partea fiecărei formaţiuni politice parlamentare cu scopul de a realiza dezideratele menţionate şi să se abţină de la dispute politice şi de la abordarea subiectelor din punct de vedere electoral', se arată în comunicatul UDMR Bihor, conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, reprezentanţii celor cinci formaţiuni politice parlamentare bihorene - PSD, PNL, UDMR, ALDE şi USR au participat în data de 1 martie a.c. la o întâlnire organizată cu scopul de a identifica proiecte necesare pentru dezvoltarea judeţului Bihor, ce pot fi susţinute prin demersuri comune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.