Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acţiune în FORŢĂ a procurorilor DIICOT. Români REŢINUŢI pentru trafic de droguri de mare risc

www.ziuaconstanta.ro
mascati perchezitii

La data de 17.08.2017 procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa  au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a  inculpaţilor TODICĂ LIVIU, ILIESCU RĂZVAN-ALEXANDRU (domiciliaţi în municipiul Bucureşti)  şi PETREA BEATRICE (domiciliată în municipiul Mangalia),   pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi  complicitate la trafic de droguri de mare risc.

Citeşte şi: INCREDIBIL: Un adolescent din Galaţi, ÎMPUŞCAT în plină stradă

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că la data de 16.08.2017, în jurul orei 14.00, în timp ce se afla în zona cluburilor de noapte situate în nordul staţiunii Mamaia, judeţul Constanţa, inculpatul Todică Liviu  a vândut cantitatea de 1.001 comprimate ce conţineau ca substanţă activă 3,4-methylenedioxymetamfetamine (MDMA), drog de mare risc, pentru care a încasat suma totală de 5.000 euro şi 2.500 lei, fiind ajutat în acest sens de către inculpaţii  Iliescu Răzvan-Alexandru şi Petrea Beatrice.

Inculpaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Citeşte şi: SOŢUL femeii care s-a aruncat în faţa trenului, DISTRUS de durere. Prima REACŢIE când a ajuns la locul TRAGEDIEI

Cauza a fost instrumentată împreună cu  ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Citeşte şi: ALERTĂ în România! Controale de PROPORŢII în ferme: ANSVSA caută OUĂ CONTAMINATE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.