Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul american David Hasselhoff s-a căsătorit pentru a treia oară

Mediafax
David Hasselhoff

Actorul american David Hasselhoff, în vârstă de 66 de ani, s-a căsătorit pentru a treia oară, cu modelul Hayley Roberts, în vârstă de 38 de ani, iar ceremonia, la care au participat doar prieteni apropiați și membri ai familiei, a avut loc marți, în Italia, potrivit The Hollywood Reporter.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu șapte ani, în Marea Britanie, pe când Hasselhoff era membru al juriului emisiunii de televiziune "Britain's Got Talent".

Hasselhoff și Roberts s-au logodit în 2016.

Actorul american a mai fost căsătorit cu actrițele Catherine Hickland (1984 - 1989) și Pamela Bach (1989 - 2006), cu cea de-a doua având două fiice, Taylor Ann, născută în 1990, și Hayley, născută în 1992, scrie Mediafax.

Cariera lui Hasselhoff a început cu un rol în serialul "Tânăr şi neliniştit", pe care l-a jucat în perioada 1975 - 1982. În 1990, el şi-a lansat primul album muzical, "Looking for Freedom", urmat apoi de "Crazy for You" (1991) şi "Miracle of Love" (1995). Hasselhoff a revenit în lumea cinematografiei ca actor şi producător al "Baywatch - Echipa de intervenţie", care l-a făcut celebru în întreaga lume. David Hasselhoff mai este celebru pentru rolul din serialul "Knight Rider".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.