Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Chadwick Boseman nu va fi înlocuit în continuarea filmului Black Panther

https://awardswatch.com/2018/03/15/saturn-awards-black-panther-leads-film-nominations-with-14-walking-dead-leads-tv-mentions/
Black Panther

Chadwick Boseman, care a murit vara aceasta, nu va fi înlocuit de un alt actor în continuarea filmului "Black Panther". Pelicula va fi lansată în 2022 cu ceilalţi actori din film, a anunţat joi Disney, potrivit news.ro.

Chadwick Boseman a murit în august, la vârsta de 43 de ani, din cauza unui cancer la colon fără să fi anunţat public că suferea de această boală. Decesul său a lăsat o îndoială cu privire la urmarea prevăzută pentru "Black Panther" (lansat în 2018), film apreciat de critică şi de spectatori.

Producţia a generat încasări de 1 miliard de dolari şi a devenit primul film cu supereroi selecţionat la premiile Oscar la categoria "cel mai bun film".

Citește și: EXCLUSIV BREAKING SURSE Zeci de mii de euro ÎMPACHETAȚI în pungi IKEA GĂSIȚI de DNA în casa managerului Lukacs - S-a prezentat judecătorilor ca un UMIL funcționar ONEST

"Interpretarea sa pentru T'Challa Pantera Neagră este emblematică (...) Datorită acestui lucru nu vor redistribui rolul", a explicat preşedintele studioului Marvel, Kevin Feige, în timpul unei prezentări pentru investitorii grupului Disney.

Continuarea filmului "Black Panther" va urmări "personajele din primul film", a subliniat el, aducându-i un omagiu lui  Chadwick Boseman.

Noul film va fi regizat tot de Ryan Coogler şi va fi lansat în sălile de cinema în iulie 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.