Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Cuba Gooding Jr. a pledat nevinovat la noile acuzații de hărțuire sexuală

www.cugetliber.ro
justiție, judecată

Actorul premiat cu Oscar, Cuba Gooding Jr., a pledat nevinovat, joi, la Curtea Supremă din Manhattan, New York, la acuzația de hărțuire sexuală făcută de o a treia reclamantă, la mai puțin de o lună de când a negat în instanță că ar fi atins sânii și posteriorul altor două femei, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

Potrivit unui rechizitoriu dat publicității de procurorul din Manhattan Cyrus Vance, ultimele acuzații vizau un incident ce ar fi avut loc pe 9 septembrie 2018, la clubul de noapte Lavo, din New York. Nu au fost furnizate mai multe informații.

"Credem fără nicio îndoială că acestă speță reprezintă un caz de urmărire penală rău intenționat. Cum se poate apăra dacă nu are detalii despre ceea ce se presupune că a făcut?", a declarat Mark Heller, un avocat al actorului, criticând procurorii pentru că nu oferă mai multe detalii despre acuzații.

Actorul va fi rechemat în instanță pe 22 ianuarie 2020.

Mai multe acuzații de hărțuire sexuală au fost făcute la adresa actorului. Natasha Ashworth, o chelneriță care lucrează într-un club de noapte din New York, l-a dat în judecată pe Cuba Gooding Jr., spunând că acesta ar fi ciupit-o de posterior, pe 24 octombrie 2018.

Citește și: Cristian Tudor Popescu critică apariția lui Dan Barna: 'Tu vrei să fii preşedintele ţării şi vii cu pisica pe piept?'

În luna octombrie, actorul a pledat nevinovat la această acuzație. Procurorii prezenți la audierea care a avut loc pe 15 octombrie, la Curtea Supremă din Manhattan, New York, au afirmat că incidentul s-a petrecut după ce Cuba Gooding Jr. i-a făcut avansuri în seară respectivă, actorul negând acest lucru.

La acea audiere, procurorii au prezentat și mărturiile oferite de 12 femei care au spus că au fost atinse fără acordul lor de Gooding și că actorul le-a făcut avansuri nepotrivite, toate aceste incidente petrecându-se în diferite baruri și cluburi. Femeile nu au depus plângeri penale împotriva starului hollywoodian. Cu aceste mărturii, procurorii spun că vor să stabilească un tipar comportamental al starului hollywoodian.

O audiere în acest caz a fost stabilită pentru 13 decembrie.

În procesul intentat de Ashworth, aceasta oferă noi detalii despre incident, printre altele, faptul că Gooding a întrebat-o dacă vrea "să îi vadă penisul". De asemenea, actorul a încercat de mai multe ori să îi atingă posteriorul.

Totodată, Cuba Gooding Jr. a fost acuzat că i-a atins cu forța sânii unei femei, într-un bar din Manhattan, New York, în iunie 2018. Atunci, starul din "Jerry Maguire" a fost arestat, deși a pledat nevinovat la acuzațiile de atingere forțată și de abuz sexual.

Atingerea forţată a unei persoane poate fi pedepsită cu până la un an de închisoare, potrivit legislaţiei din orașul american New York.

În ultimii ani, Cuba Gooding Jr. a avut probleme legate de dependenţa de alcool. Astfel, printre altele, în 2012, acesta a agresat o chelneriţă într-un bar din New Orleans.

După ce a devenit celebru cu rolul din "Jerry Maguire" (1996), pentru care a primit un Oscar, Gooding a mai jucat în filme precum "Mai bine nu se poate" (1997), alături de Jack Nicholson, "Bărbaţi de onoare" (2000), "Pearl Harbor" (2001), dar şi "The Butler".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.