Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Johnny Depp a ajuns la o înțelegere cu reprezentanții de la The Management Group în procesul consilierii financiare deficitare

Johnny Deep

Actorul american Johnny Depp a ajuns la o înțelegere cu foștii săi manageri, pe care i-a dat în judecată pentru proasta gestionare a averii sale, cerându-le despăgubiri de 25 de milioane de dolari, potrivit Reuters, informează Mediafax.

Johnny Depp i-a acuzat pe foștii săi manageri de la The Mana­ge­ment Group că nu l-au consiliat financiar cum trebuie în ultimii ani, motiv pentru care ar fi aproape de faliment.

La rândul lor, foștii manageri au depus o plângere la adresa lui Depp, susținând că situația financiară proastă a actorului este rezultatul exceselor acestuia. Un exemplu a fost faptul că actrița Vanessa Paradis, fosta parteneră de viață a actorului, ar fi cheltuit, în medie, 2 milioane de dolari pe lună în anii în care a fost într-o relație cu Depp.

Johnny Depp ar fi cheltuit 75 de milioane de dolari pentru a cumpăra 14 locuințe, printre care un castel în Franța și mai multe case la Hollywood, precum și o fermă de cai în Kentucky, spun managerii.

Totodată, din anul 2000, starul în vârstă de 55 de ani ar fi cumpărat un iaht în valoare de 18 milioane de dolari și 45 de mașini de lux, dar și peste 200 de tablouri scumpe, printre care lucrări de Andy Warhol și Gustav Klimt.

Vezi și: Pregătirile Festivalului Europalia România 2019 și lansarea unor noi colaborări academice, temele majore ale vizitei președintelui ICR la Bruxelles

The Management Group îi ceruse lui Johnny Depp despăgubiri de 550.000 de dolari.

"Plângerea și acordul încheiat demonstrează încă o dată că Johnny este hotărât să ia măsuri ferme pentru a-și proteja reputația personală și artistică în interesul familiei și al carierei", au declarat purtătorii săi de cuvânt.

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanţi actori din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Artist versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene - mai ales în franciza "Piraţii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, cât şi în producţii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar şi în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moartă/ Corpse Bride", "Alice în Ţara Minunilor" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows". Deşi a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei Americane de Film. Totuşi, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.