Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actriţa australiană Cate Blanchett îşi face griji în legătură cu dominaţia platformelor şi a serialelor TV

www.hollywoodreporter.com
Cate Blanchett

Actriţa australiană Cate Blanchett a luat sâmbătă apărarea cinematografiei în faţa dominaţiei platformelor de streaming şi a serialelor TV, impulsionate de pandemie, exprimându-şi îngrijorarea cu privire la apariţia unui model creativ unic, relatează AFP.

''Monopolurile sunt dezastruoase şi periculoase'', a declarat ea sâmbătă la Valencia (estul Spaniei), unde urmează să primească premiul internaţional Goya din partea Academiei spaniole de film.

''Trebuie să ne asigurăm că vom continua să dezvoltăm proiecte bune" fără a deveni "sclavii formatului de serial", a susţinut ea, potrivit Agerpres.ro.

Cate Blanchett - care a jucat în recentul succes "Don't Look Up" al platformei de streaming Netflix - a vorbit despre calitatea acestor producţii, dar a spus că ar fi "neglijent" să nu luăm în considerare consecinţele acestei noi situaţii de piaţă.

Actriţa şi producătoarea în vârstă de 52 de ani, care a câştigat două premii Oscar şi trei Globuri de Aur, nu a ezitat niciodată să se implice în cauze precum feminismul, ecologia şi mişcarea #MeToo.

Înainte de a se îndrepta spre Valencia pentru marea gală a filmului spaniol, Blanchett a trecut prin Madrid pentru a începe să lucreze la următorul film al regizorului spaniol Pedro Almodovar.

Potrivit revistei de film Variety, australianca nu numai că va juca în primul lungmetraj în limba engleză al lui Almodovar, dar îl va şi co-produce. Va fi o adaptare a cărţii de povestiri ''A Manual for Cleaning Women'' a scriitoarei americane Lucia Berlin.

''Îl cunosc pe Pedro de 20 de ani şi discutăm de mult timp despre posibilitatea de a lucra la un proiect", a declarat Blanchett.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.