Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actriţă celebră, în RĂZBOI cu Guvernul pe tema vaccinării: 'Vă DECAD din funcţia de premier al ţării MELE'

vaccin

Declaraţiile recente ale premierului Mihai Tudose referitoare la obligativitatea vaccinării copiilor reaprinde disputa între taberele pro şi contra imunizare. Controversa are loc în situaţia în care peste 200.000 de copii cu vârste între 9 luni şi 9 ani sunt nevaccinaţi împotriva rujeolei.

Războiul pro şi contra imunizării copiilor a luat amploare după declaraţiile recente ale premierului Tudose i-a calificat drept iresponsabili pe părinţii care refuză imunizarea micuţilor şi s-a pronunţat pentru obligativitatea prin lege a vaccinării. Actriţa Ani Creţu a pornit un adevărat război împotriva guvernanţilor care dau legi în sănătate, potrivit click.ro.

După ce premierul Mihai Tudose a criticat miercuri în termeni foarte duri refuzul unor părinţi de a-şi vaccina copiii, vorbind chiar despre decăderea din drepturile părinteşti, Ani Creţu îl somează să se vaccineze el, în public, cu toate vaccinurile pe care le pretinde pentru copii.

Citeşte şi: Dezvăluiri INCREDIBILE din ancheta unui magistrat CELEBRU. De ce s-a ales procurorul cu DOSAR PENAL

Iată textul declaraţiei:

"Ani Creţu, mama a unui copil de 4 ani şi 4 luni, îi cer Primului Ministru al României din acest moment, Mihai Tudose, să revină asupra Declaraţiei publice a domniei sale în ceea ce priveşte vaccinarea, legea obligativităţii şi decăderea din drepturile părinteşti pentru refuzul părinţilor de a-şi vaccina copiii. Declaraţia domniei voastre încalcă toate drepturile pe care Constituţia României mi le oferă! Declaraţia domniei voastre mă lezează în mod direct şi instigă la vânătoare de „nesupuşi“, ceea ce contravine fiinţei umane, a dreptului de a dispune de mine însămi şi de a-mi exercita datoria de părinte!

În primul rând: va decad EU din funcţia de Premier al ţării MELE! Sunteţi în acea funcţie pentru că eu am votat! Nu contează PE CINE am votat! EU am votat! Dvs. sunteţi acolo pentru un timp determinat. Eu sunt cetăţean român pentru că m-am născut român. Eu v-am ales pe Dvs. şi nu Dvs. pe mine!

Copilul MEU este al MEU al meu în totalitate până la 18 ani, după care îşi aparţine sieşi! Eu l-am primit în DAR de la Dumnezeu. Fiinţa umană nu aparţine nimănui în afară de părinţi, nicidecum unei „entităţi“ numită statul! (scris cu litere mici), căci el există prin mine, prin noi, cetăţenii acestei ţări!!! Statul NU este un uter comun, o mamă surogat ce ne dă copiii spre creştere! Copilul aparţine celor care îl iubesc, îl apără, îl hrănesc - părinţilor lui!!! Primul ministru NU poate confisca o fiinţă umană căci fiinţa umană este liberă (vezi Drepturile Omului). Primul ministru NU are dreptul să se pronunţe în privinţa mea ca părinte, întrucât el nu este abilitat să vorbească despre asta! Primul ministru are obligaţii şi NU drepturi.

Citeşte şi: MAI, reacţie OFICIALĂ în scandalul OUG care micşorează pensiile speciale

Are obligaţia să îmi asigure siguranţa individuală şi naţională.

Are obligaţia să îmi asigure independenţa naţională.

Are obligaţia de a proteja cetăţenii României şi graniţele acesteia.

Are obligaţia de a respecta Constituţia ţării care este „Biblia“ oricărui stat de drept (iar declaraţia publică a domniei voastre o încalcă grav).

Are obligaţia să îmi ofere un sistem sanitar decent, demn de o ţară capitalistă.

Are TOATE obligaţiile din lume, dar nu drepturi!

Are obligaţia să facă toate demersurile, cu toate resursele şi cu toate organismele abilitate să asigure investigaţii şi tratamente copiilor României!!! (vezi copiii cu alergii - în afara de IgE total, test nespecific şi Prick test - NU EXISTĂ GRATUITATE! În România NU se ştie nici numărul aproximativ al copiilor cu alergii căci NU există posibilitatea părinţilor să investigheze acest lucru!!!!).

Pentru că sistemul de sănătate al ţării NU permite, nu facilitează investigaţii GRATUITE în vederea stabilirii numărului cât mai aproape de adevăr al copiilor alergici, îl somez pe dl Premier Mihai Tudose să îşi retragă afirmaţiile întrucât, în vederea exercitării actului vaccinal, pacientul TREBUIE să fie clinic sănătos - fără atopie (alergie).

Citeşte şi: Negocieri APRINSE privind fuziunea PMP cu PNL. Un politician AMENINŢĂ: 'Le rup GRADELE în văzul tuturor'

În al doilea rând, sunt părinte de copil ce încă suferă de efecte post vaccinale. Efectele au apărut după vaccinul de la 2 luni când, fie nu s-a dorit, fie nu s-a ştiut (ceea ce nu scuză gravitatea faptului ) a fost „diagnosticat“ eronat cu reflux gastro-esofagian, a primit tratament eronat cu antibiotice şi Motillim pe care l-am cumpărat din afara ţării, la recomandarea medicilor ( ATENŢIE - Motilliun - medicament interzis sub vârsta de 1 an - a se vedea însăşi declaraţia dr. Mihai Craiu de la dezbaterea publică din 11 mai 2017 pentru proiectul de lege cu privire la obligativitatea vaccinarii). Faptul a fost repetat şi la vârsta de 4 luni - aceleaşi reacţii - tratamentul a continuat - diagnostic infirmat prin testare specifică abia la vârsta de 4 luni şi 3 săptămâni.

Situaţia copilului meu a scăpat de sub control după vaccinarea cu ROR la vârsta de 1 an şi 2 luni, urmată de 10 luni jumătate de diarei cronice, apariţia intolerantelor şi a alergiilor.

Diferenţa între mine şi Primul Ministru actual este ca EU ŞTIU ce vorbesc! Dumnealui NU!

Menţionez ca am cheltuit şi încă mai cheltui sume enorme pentru refacerea copilului şi îi cer să mă ajute! Să îmi dea bani de la dumnealui în cazul în care îi pasă atât de mult de copiii acestei ţări! Copilul meu este şi el copilul acestei ţări! Copiii voştri, dragi români, sunt copiii acestei ţări! Ţara noastră, România, NU este STATUL! Statul este o entitate care are nevoie de noi toţi ca să existe. Dacă noi nu o recunoaştem, ea nu există.

Îmi iubesc ţara! Îmi iubesc enorm ţara! Dar cei care se afla în fruntea ei, cei pe care NOI i-am pus să fie acolo, NU ne iubesc.

Copilul meu este un copil vaccinat. Şi asta îmi este singurul regret în cei 38 de ani si jumătate de viaţa! Eu nu mă tem de copiii nevaccinaţi şi nu îi consider un pericol pentru mine şi copilul meu. Altfel, vaccinarea devine o utopie!

Citeşte şi: Scandalul românilor ţinuţi în SCLAVIE ia AMPLOARE: MAE, SOMAT să dea explicaţii

Domnule Prim-Ministru al României, vă solicit să îmi răspundeţi la următoarea întrebare : dacă dumneavoastră aveţi încredere în actul vaccinal (vaccin), de ce vă temeţi de nevaccinaţi ? Riscaţi să faceţi o formă uşoară a unei boli a copilăriei.

A propos: dvs, Domnule Ministru, v-aţi vaccinat?!? La adulţi, forma de rujeolă este una gravă. Aştept vaccinarea dumneavoastră în PUBLIC, după care vă dăm voie să aveţi opinii despre acest subiect!

Tema dumneavoastră cu privire la această problemă este următoarea: Vă cer să răspundeţi public care şi UNDE este publicată  procedura/protocolul medical prin care un medic poate deosebi:

-  o diaree cauzată de vaccinare şi una fără legătura cu vaccinarea, având în vedere că diareea este un efect advers al vaccinării, trecut pe prospecte.

- o alergie cauzată de vaccinare - o meningită cauzată de vaccinare

- deces cauzat de vaccinare

Până atunci, va rog frumos, domnule Prim-Ministru Mihai Tudose să va faceţi datoria pe care o aveţi de când aţi primit acest fotoliu!

Ani Creţu - mamă".

Citeşte şi: România, sub zodia protestelor: Oamenii ameninţă că ies din nou în Piaţa Victoriei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.