Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actualul manager al Spitalului CFR Simeria va PRELUA conducerea Spitalului Judeţean Deva

https://www.desteptarea.ro/taxa-la-externare/
externare spital

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva va fi asigurată, după data de 15 mai, de către actualul manager al Spitalului CFR din oraşul Simeria, Liliana Vaidner, decizia fiind luată marţi de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Mircea Bobora, potrivit Agerpres.

Citeşte şi: ALERTĂ După decizia CEDO în cazul Kovesi, ministrul Justiției propune Guvernului Orban ELIBERAREA lui Tudorel Toader din Comisia de la Veneția

Liliana Vaidner va avea statut de manager interimar al SJU Deva, ea urmând să preia conducerea unităţii medicale de la actuala echipă de medici militari, ce a fost instalată pe funcţii în data de 8 aprilie de către ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

Citeşte şi: BREAKING - CEDO, lovitură pentru România: Demiterea Laurei Codruţa Kovesi de la şefia DNA a fost abuzivă

"Conform competenţelor legale, în perioada stării de urgenţă, care este stabilită prin Decret prezidenţial până la data de 15 mai 2020, în mod clar şi explicit Ministerul Sănătăţii şi-a exercitat şi îşi exercită atribuţiile de numire a managementului SJU Deva.

Citeşte şi: Magistrații BAT cu PUMNUL în masă după decizia CEDO în cazul Kovesi: Vinovații trebuie să SE RETRAGĂ din funcțiile publice

Începând cu data încetării situaţiei de urgenţă, preşedintele CJ Hunedoara îşi exercită prerogativul legal de numire a unui manager interimar al acestei unităţi spitaliceşti", a informat marţi CJ Hunedoara.

Liliana Vaidner a condus Spitalul CFR Simeria până în vara anului 2017, când a preluat funcţia de preşedinte-director al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Hunedoara.

Citeşte şi: Laura Codruța Kovesi, REPLICĂ FULGER după reacțiile la decizia CEDO: Sper ca hotărârea să reprezinte o reparație simbolică pentru magistrații hărțuiți

Ea a demisionat, pe 29 noiembrie 2019, din funcţia ocupată la CJAS Hunedoara şi a revenit la conducerea Spitalului CFR Simeria, pe care îl conduce şi acum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.