Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații GRAVE din PE la adresa Executivului: Aveți un Guvern care se luptă cu cei ce luptă cu corupția. Cum COMBATE Dan Nica afirmația

Krzysztof Hetman

La dezbaterile din Parlamentul European, Krzysztof Hetman, membru al Grupului PPE, a spus că Guvernul României luptă împotriva celor care luptă cu corupția. Dan Nica, europarlamentar PSD, a replicat susținând că este vorba despre o campanie de fake news.

"Bănuiesc că nu aveți nevoie de sfaturi de la premier ca să răspundeți la această întebare. Sunt din ce în ce mai surprins de această dezbatere. Am observat că grupul social-democrat îi apără pe extremiști.... Nu vă îngrijorează faptul că aveți un Guvern care se luptă cu cei care se luptă cu corupția?", a spus Krzysztof Hetman, membru al Grupului PPE.

Citește și Gonzales (PPE): Puteți ignora vocile noastre, dar nu puteți ignora vocile propriului popor. Acest Parlament va fi de partea poporului român

"Acest lucru face parte dintr-o campanie de fake news. V-a spus cineva că în ultimii cinci ani toți cei trimiși în instanțe au fost achitați? Vi s-a spus că sunt peste 200 de achitări? Justiție pentru unul, înseamnă Justiție pentru toată lumea", a răspuns Dan Nica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.