Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații GRAVE la adresa ministrului Justiției! Sindicatele din penitenciare dau vina pe Tudorel Toader: 'Preferă împuternicirile'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Tudorel Toader

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională aPenitenciarelor consideră că starea de derută din unele penitenciare este determinată şi de instabilitatea în ceea ce îi priveşte pe cei care deţin funcţia de director, ministrul Justiţiei fiind acuzat că preferă împuternicirile şi amână concursurile pentur ocuparea acestor posturi.

"Starea de derută din unele penitenciare este una întreţinută şi de instabilitatea în funcţia de director. Ministrul Justiţiei preferă împuternicirile şi tot amână concursurile", consideră liderul FSANP, Sorin Dumitraşcu, conform News.ro.

Citește și: Ipoteză explozivă a unui consultant politic! Ce urmări ar putea avea cererea de suspendare a lui Iohannis: 'I-ar veni ca o mănușă'

El susţine că cel mai vechi concurs pentru ocuparea unei funcţii de director aflat încă în derulare a început undeva pe la finalul lui 2016 şi că între timp s-au mai anunţat şi altele, prin primăvară chiar şi concursuri pentru funcţii de director general ori şef de direcţie.

"Toate bune, doar că nu s-a mişcat nimic nici în acest caz, ministrul preferând numirile temporare, directorii împuterniciţi fiind nevoiți să se căciulească cel puţin o dată la 6 luni la înaltul divan al Tudorelului de la justiţie", afirmă Dumitraşcu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.