Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ipoteză explozivă a unui consultant politic! Ce urmări ar putea avea cererea de suspendare a lui Iohannis: 'I-ar veni ca o mănușă'

Inquam Photos/Octav Ganea
Klaus Iohannis

Consultantul politic Cozmin Gușă crede că președintele Klaus Iohannis a reintrat în joc cu solicitarea privind demisia Vioricăi Dăncilă. Dacă PSD va alege suspendarea președintelui, tot valul popular negativ împotriva guvernării i se va revărsa în față, crede Gușă.

După atacul lui Klaus Iohannis, ar trebui să urmeze răspunsul PSD. Dar dacă PSD va lua în calcul suspendarea președintelui, atunci asta i se potrivește ”ca o mănușă” lui Iohannis, este e părere consultantul politic Cozmin Gușă.

Citește și: Vești mari pentru români din partea meteorologilor: Cum va fi vremea de 1 Mai, dar și în zilele următoare

”Klaus Iohannis a reintrat în joc acum. Mulți au consdiderat că a reintrat tardiv. Dar a reintrat sofisticat, pe o problematică care proiectează România în căutare de legitimitate. Noi nu avem legitimitate pe plan extern, dar este nevoie de noi în aceste negocieri. Iohannis a reintrat în joc pe această luptă legată de legitimitatea României, nu legitimitatea celui care ar conduce politica externă, ci a României. România trebuie să demonstreze că poate să fie legitimă prin felul în care administrează inclusiv relația cu Israelul și interesele Israelului, dar mai ales ce se întâmplă în interiorul Europei. Acum suntem într-un total contratimp cu cei care conduc azi negocierea intraeuropeană, respectiv nemții. Să vedem pașii ulteriori ai lui Iohannis”, a spus Gușă duminică seară la Realitatea TV.

Consultantul crede că cererea lui Iohannis este 100% întemeiată.

Citește și: Cozmin Gușă spune toate SECRETELE lui Liviu Dragnea și anunță MĂCELUL: 'La ce să ne așteptăm? La marea agitație care va începe'

”Cererea lui este total legitimă, tonul este total potrivit pentru această doamnă care se consideră jignită, l-am văzut prea delicat, probabil funcția îi cere asta. Klaus Iohannis a ieșit la joc. Să vedem care va fi răspunsul”, spune Gușă, care este convins că valul popular este acum împotriva PSD și a lui Dragnea.

”Dacă răspunsul va fi legat de supendare asta îi vine ca o mănușă lui Klaus Iohannis. Temperatura socială în România este una împotriva PSDragnea. Oricine va călări acest val în acest moment va avea șanse de câștig. Cu cât mai mult îl scot pe Iohannis la joc, dacă și el va accepta să joace, practic tot valul ăsta popular negativ împotriva guvernării actuale li se va revărsa în față, pentru că au pierdut momentul. Deja economia va derapa în vara asta încât ei nu vor mai avea sprijin popular. Vor fi în schimb foarte activi din punct de vedere public toți cei care se simt mințiți, frustrați, care își simt în pericol slujbele, familiile, viitorul, într-o țară în care putem, să ne acuzăm cu toții că am acceptat această dictatură a prostiei”, a spus Cozmin Gușă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.