Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzaţii GRAVE la adresa unei vedete a Antenei 1 implicată într-un dosar de proxenetism: Cum îşi racola victimele

antena 1

ies la iveală dezvăluiri incredibile referitoare la o vedetă a Antenei 1 acuzată de proxenetism. Victimele au început să vorbească. Cântăreţul Dani Mocanu, promovat insistent mai ales la emisiunea de noapte a lui Dan Capatos e 'prins în ofsaid' de victimele sale. Acestea au dezvăluit cum se petrecea totul între ele şi artist. Aduse şi ele la audieri după ce el a fost săltat de mascaţi, fetele au declarat cum reuşea el să le convingă să se prostitueze.

Citește și: Val de scumpiri! Iată ce prețuri vor crește de la 1 octombrie

Procurorii au aflat că fetele erau mai întâi cucerite, el promiţându-le că le va cere şi în căsătorie la scurt timp după ce începeau o relaţie. "Mi-a spus că a fost dragoste la prima vedere, că vrea să îmi arate lumea, că nu a mai iubit pe nimeni ca pe mine. Aveam multe turnee, am văzut Europa cu el. Eram fericită. Chiar părea un om bun. Îmi promisese şi un inel", este declaraţia unei victime, conform observator.tv.

Citeşte şi: DOLIU A MURIT Iulian Vlad, ultimul şef al Securităţii lui Nicolae Ceauşescu

Unele dintre fete apăreau şi în videoclipurile lui, apoi erau prezentate cămătarilor ca fiind vedete. "După un concert în Anglia, în camera de hotel mi-a spus că viaţa lui este în pericol. Că este căutat de cămătari, că are datorii şi că sunt singura persoană care îl poate salva. Că trebuie să mă culc de câteva ori cu cămătarii până merge el în ţară să facă rost de bani. L-am iubit, l-am crezut şi am acceptat", a menționat una dintre victime.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.