Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzaţii GRAVE la adresa unui primar liberal: A băgat în SPITAL o angajată

romaniatv.net
hartuire sexuala

Acuzaţii deosebit de grave la adresa unui primar liberal. O angajată a ajuns, de urgenţă, la spital, se pare din cauza edilului. Femeia îl acuză acuză pe Marian Apostol, primarul comunei Dumbrava de hărţuire. Acesta ar fi amenințat femeia că nu se lasă până nu o face femeie de serviciu, incident care a avut loc miercuri.

Citeşte şi: Avertisment pentru milioane de oameni: Alimentele care grăbesc îmbătrânirea

Elena Voinea lucrează de 15 ani în primărie la serviciul stării civile însă Apostol a detașat-o la serviciu cadastru. Femeia i-a spus primarului că nu are pregătirea necesară pentru a îndeplini sarcinile care îi revin în acest post moment în care Marian Apostol ar fi început să o înjure pe femeie, să o amenințe și să spună că nu se lasă până nu o să o facă femei de serviciu.

Citește și: RCS & RDS are probleme? Ce țară a devenit codebitor și garant pentru datoriile companie mamă

Fiica femeii a dezvăluit că mama ei a fost găsită aproape leșinată de o colegă care a chemat salvarea. ”Pe mama a găsit-o o colegă aproape leșinată în birou, după ce primarul i-a spus în această dimineață că nu se lasă până nu o vede femeie de serviciu. Aceasta lucrează de 15 ani în primărie, la starea civilă și asistență socială, iar primarul a dat o dispoziție prin care a detașat-o la cadastru. Mama i-a spus că nu are studii de specialitate pentru a face față acestui post, dar primarul a înjurat-o și a umilit-o” a declarat Alina Deaconu, fiica femeii. Aceasta susține că primarul se răzbună pe mama sa pentru că nu l-a susținut în campania electorală din vara acestui an.

Citeşte şi: La 10 ani după ce și-a înșelat soția cu cumnata sa, Ryan Giggs a primit vestea pe care o aștepta

Contactat de observatorulph.ro, primarul a negat acuzațiile, susținând că se află într-o ședință la Consiliul Județean Prahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.