Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adevăratul motiv pentru care a venit Rivaldo în România: Cu ce vedetă de la noi a fost surprins fostul star brazilian - FOTO

www.thesefootballtimes.co
Rivaldo

Rivaldo a surprins prin vizita sa în România, unde l-a urmărit pe fiul său din meciul Dinamo -Bilbao. Fostul star al Barcelonei a profitat de venirea în România pentru a se ocupa și de afaceri. Campion mondial cu Brazilia, Rivaldo s-a întâlnit cu Ana Maria Prodan, soția fostului antrenor al FCSB, Laurențiu Reghecampf, pentru a pune la cale o colaborare.

Citește și: Magda Vasiliu a pus 'TUNURILE' pe un cunoscut jurnalist, după comentariile acestuia: 'Copilul meu e în scaun cu rotile de trei luni'

Din informațiile Digi Sport, cei doi vor face o firmă de impresariat împreună pentru a putea transfera mai ușor jucători în întreaga lume. Rivaldo este reprezentantul firmei ”Love Football Scouting” și din câte se pare, acesta va colabora cu Ana Maria Prodan. Cei doi s-au întâlnit la un restaurant din capitală. La întrevedere a participat și fiul fostului jucător de la Barcelona, Rivaldinho.

Soția lui Reghe este unul dintre cei mai cunoscuți impresari din România, având jucători la majoritatea cluburilor din campionatul intern. Ana Maria Prodan a colaborat în special cu FCSB, acolo unde soțul său a fost antrenor. În trecut, aproape toate transferurile de la roș-albaștri erau făcute prin intermediul său.

Citește și: Atac devastator al lui Ilie Năstase, chiar de ziua lui: 'Niște CRETINI'

Printre jucătorii impresariați de Ana Maria Prodan se numără: Pintilii, Bourceanu, Szukala, Subotic, Papp, Roman sau Bawab.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.