Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Administratorii domeniului schiabil Kalinderu, după ce o toaletă pentru turişti a fost distrusă: Vă rugăm din suflet, nu mai veniţi la munte, staţi acasă la voi

clabucet partie

Administratorii domeniului schiabil Kalinderu din staţiunea Buşteni reclamă că o toaletă pusă la dispoziţia turiştilor a fost complet distrusă şi postează pe Facebook o fotografie cu mesajul: "Vă rugăm din suflet, nu mai veniţi la munte, staţi acasă la voi!!! Nu avem nevoie de astfel de «turişti»", potrivit news.ro.

Postarea a provocat reacţii din partea unor persoane care au sesizat că, dacă lucrarea ar fi fost bine făcută, nu ar fi putut fi distrusă.

În fotografia postată pe pagina de Facebook a domeniului schiabil din staţiunea Buşteni apare un vas de toaletă dărâmat, cu instalaţiile aferente rupte.

Citește și: SURSE Fostul prim-ministru Tăriceanu începe PELERINAJUJL la DNA-A pus pe masa procurorilor bunuri pentru acoperirea sechestrul de 800.000 dolari pus de Direcție

"Oare suntem în 2021? Te gândeşti să oferi servicii complete în vârf de munte, eforturile să creezi toalete aici sunt destul de mari! Şi ce să vezi? Ajung nişte «oameni» că dacă le spunem animale e mult prea mult şi fac dezastru!!! Era mai bine să-i trimitem la pădure!! Vă rugăm din suflet, nu mai veniţi la munte, staţi acasă la voi!!! Nu avem nevoie de astfel de «turişti»”, au transmis administratorii domeniului schiabil Kalinderu în mesajul de pe reţeaua de socializare.

Postarea de pe reţeaua de socializare a provocat reacţii. Mai mulţi dintre urmăritorii paginii domeniului schiabil consideră că lucrarea nu a fost făcută corespunzător.

"Aia e lucrare făcută la mişto. Vasul nici măcar nu e prins în podea. Aşa că nu cred că e vina turistului. Când nu sunt turişti vă plângeţi, când aveţi turişti iar vă plângeţi. Eu cred c la ce preţuri aveţi, ar trebui să tăceţi din gură şi să vă uitaţi la ce calitate oferiţi că lasă de dorit”, a scris o persoană.

"Se vede clar că nu au fost prinse cu şurub şi silicon...mai bine nu postaţi ...poate vă treziţi şi cu un proces pe rol din partea celui care a alunecat...”, a scris un alt utilizator al reţelei sociale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.