Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Câciu îi dă lecții lui Nicușor Dan: 'Aștept să depună orice hârtie, nu a depus nimic, nu m-a sunat. La oră de iarnă face meciuri de ping-pong pe Facebook

Inquam Photos / George Calin
Nicusor Dan

Ministrul de Finanțe, Adrian Câciu, susține că primarul Capitalei, Nicușor Dan, nu a făcut solicitare pentru a obține ajutor pentru subvenționarea în domeniul termoficării. Nu a depus nicio hârtie la minister, nu m-a sunat, spune Câciu.

Ministrul de Finanțe mai spune că Nicușor Dan face meciuri de ping-pong pe Facebook deși situația în București este îngrijorătoare.

Citește și: VIDEO Adrian Câciu, ministrul PSD al Finanțelor, nu-i lasă pe pensionari: Majorări masive de la 1 ianuarie

„Aștept să depună orice hârtie, nu a depus nimic, nu m-a sunat... La oră de iarnă face meciuri de ping-pong pe Facebook... E problema dânsului”, a spus Adrian Câciu, marți, la România TV.

Ajutorul pe care Guvernul l-ar putea acorda Primăriei București pentru a acoperi o parte din cheltuielile cu termoficarea capitalei a fost subiectul întâlnirii de sâmbătă dintre primarul Nicușor Dan și premierul Nicolae Ciucă.

După întâlnire, Dan a spus că își dorește și o întrevedere cu ministrul de finanțe pentru a-i prezenta chestiunile financiare care privesc Primăria Capitalei, astfel încât reprezentantul Guvernului „să aibă informațiile direct de la sursă”.

Citește și: VIDEO Ministrul de Finanțe îi bagă în ședință pe omologii de la Interne și Apărare pentru pensiile speciale: 'Nu au fost indexate de ani de zile'

„E important un dialog direct, fiindcă domnul ministru nu se poate baza pe informațiile de la Gabriela Firea, care pare să-și mintă și colegii de partid, nu doar bucureștenii. Vreau să existe o bună colaborare între Primăria Municipiului București și noul Guvern, fiindcă trebuie să lucrăm împreună pentru interesul bucureștenilor”, a explicat Nicușor Dan prin intermediul unui mesaj pe Facebook.

Tot săptămâna trecută, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că a propus ca prețul pe care să îl plătească bucureștenii pentru gigacalorie să fie 280 de lei, față de 164 de lei cât a fost iarna trecută Potrivit specialiștilor, ajutorul pe care Primăria București îl solicită de la Guvern este de 960 de milioane de lei, în condițiile în care prețul real al gigacaloriei a ajuns la 980 de lei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.