Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Mititelu îl atacă pe Cristi Săpunaru, în urma incidentelor de la Tg. Jiu: A declanșat Jihadul! E în mod exclusiv vinovat

adrian mititelu

În urma incidentelor de la finalul meciului de la Tg. Jiu, dintre FCU Craiova și Rapid, terminat cu scorul de 1 – 0 pentru juveți, Adrian Mititelu, patronul oltenilor, susține că Săpunaru e exclusiv vinovat pentru cele întâmplate.

„Noi n-am făcut nicio provocare, n-am făcut nimic necuviincios, din contră ,eram fericiți după meci, doar bătusem echipa cea mai în vogă a campionatului. Săpunaru este în mod exclusiv VINOVATUL pentru aceste incidente, el a provocat tot scandalul.

Așa zisul personaj în verde, a încercat să-l oprească pe Săpunaru să nu escaladeze, ulterior, datorită faptului că acesta a fost lovit de fotbalist, scandalul a degenerat! Noi am fost gazde bune, primitoare (nu cum au fost ei în Giulești la ultimul meci), însă Săpunaru a declanșat JIHADUL! Nu poți la tine în casă să vezi că vine unu’ sparge tot și să stai cu mâinile în buzunar. Reacția noastră a fost una de bun simț în raport cu comportamentul lui. Proporția răspunsului nostru a fost de minimă decență.
Imaginează-ți, ce ar fi dacă un jucător de la noi ar face asemenea gesturi în Giulești! N-am nimic cu Săpunaru, însă a greșit grav, a provocat un scandal gratuit, fără niciun motiv serios!” a scris Adrian Mititelu pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.