Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase: În această criză, PSD-ul tace cu o distincție extraordinară. Iohannis s-a distanțat

Digi24
Adrian Nastase

Fostul premier și lider al PSD, Adrian Năstase, i-a acordat un interviu jurnalistului Ion Cristoiu în care a explicat cu vede, politic, criza generată de coronavirus. Năstase consideră că PSD-ul ”tace cu o distincție extraordinară”, în timp ce singurii politicieni vizibili din opoziție cu Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 39: Săptămâna MARII CORUPȚII!

”Faptul că Parlamentul nu funcționează sau în orice caz nu este vizibil, generează o lipsă de vizibilitate și pentru partide. De asta într-un fel vorbeam într-un articol, într-un comentariu anterior, despre o anumită disipare a partidelor politice și parțială a Sindicatelor. Dar partidele mai mici nu cred că vor câștiga. Pierd toate partidele. Mă uit, PSD-ul practic tace, cu o distincție absolut extraordinară. PNL-ul nu se mai manifestă decât sub forma guvernării și reprezentanții săi merg pe mesaje transmise unitar, dar care nu sunt convingătoare. Și atunci mod evident la nivel politic pierderile sunt evidente. Singurul care mi se pare că se bate mai mult și devine mai vizibil este Victor Ponta. Care, chiar dacă uneori șarjează mai mult decât ar trebui, dar marchează niște puncte importante. Călin Popescu Tăriceanu, de asemenea, încearcă să revină la o zonă mai ridicată în sondaje și în opinia publică. În rest nu am văzut lucruri deosebite la nivel politic.”, a spus Adrian Năstase, în cadrul interviului acordat pentru blogul jurnalistului Ion Cristoiu.

De asemenea, Năstase arată că președintele Klaus Iohannis a vrut să se implice în această criză, dar când a văzut amploarea s-a retras și i-a scos la înaintarea pe Marcel Vela și Ludovic Orban.

”După părerea mea, Klaus Iohannis la început a vrut să se implice pentru a arăta că nu îl mai interesează alegerile anticipate care erau, au fost o lungă perioadă de timp, prioritatea apolitică absolut a României în concepția sa. După care și a dat seama că e foarte riscant să gestionezi o problemă, o chestiune, o criză în care mor oameni, și în care în fiecare zi ai mărturii despre disfuncții din spitale, din județe, și atunci l-a lăsați pe ministrul Vela, pe ceilalți din zona medicală. Iar televiziunile sigur că au urmat această linie așa încât cred că Iohannis practic a dorit să se distanțeze de aceste chestiuni.”, mai spune Năstase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.