Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase, îndurerat în ziua de Florii: 'Astăzi voi însoți pe ultimul drum un om pe care l-am prețuit'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Adrian Năstase

Fostul premier Adrian Năstase susține duminică, pe blogul personal, că va ajunge la București pentru a participa la înmormântarea unei persoane pe care a prețuit-o, fără a spune despre cine este vorba. Totodată, fostul premier transmite și un mesaj cu prilejul Duminicii Floriilor, urându-le celor care își sărbătoresc onomastica „o primăvară frumoasă, cu lumină și împliniri”.

CCR și ÎCCJ, ping-pong pe amânări - Avocatul Elenei Udrea, dialog INCENDIAR cu Cozmin Gușă. Scenariul care l-ar putea salva pe Liviu Dragnea

„Duminica Floriilor anunta atat saptamana patimilor cat si revenirea la viata. Este o sarbatoare plina de simboluri si de speranta.

La Cornu, vremea este inca rece. Zapada de la munte trimite inca frig si vant. Florile pomilor din gradina s-au deschis dar sunt putine albine care sa le „viziteze”. Nicolas a venit sa stea cu noi cateva zile. I-am cumparat cativa pui de rata care l-au fascinat.

Astazi, voi merge la Bucuresti pentru a insoti pe ultimul drum un om pe care l-am pretuit. Viata insa isi urmeaza cursul. Campanii electorale, injuraturi, meciuri de fotbal, incendii, accidente de masina, urzeala tronurilor, Notre Dame.

In aceasta zi speciala, vreau sa le urez celor care isi serbeaza  ziua numelui o primavara frumoasa, cu lumina si impliniri.”, scrie Adrian Năstase pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.