Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Năstase: PSD e plin de microbi

Digi FM
adrian nastase

Fostul premier PSD Adrian Năstase a declarat la Antena 3 că singurul avantaj pentru social-democrați în actuala conjunctură politică este că intrarea în opoziție îl poate ajuta să scape de „microbii” cu care s-a umplut la guvernare și să se unească în fața „epurărilor politice” anunțate de liberali. Năstase a zis că PSD nu mai are „lideri de performanță” și nici voci cu autoritate în Parlament care să ducă bătălia juridică care contează cel mai mult în legislativ:

  • Eu spuneam ca PSD trebuie sa treaca printr-o perioada de năpârlire. El s-a încărcat cu foarte mulți microbi de-a lungul anilor, foarte mulți oportuniști și poate acesta este unul din puținele lucruri bune care s-a întâmplat, intrarea în opoziție va duce cred la o reîntărire a partidului in vederea alegerilor locale și parlamentare de anul viitor. Frustrarea inevitabila cu atacurile din teritoriu, ideea epurarilor politice lansata de Gheorghe Falca recent va face ca partidul sa stranga randurile si sa revina intr-o zona de performanta
  • E clar ca generatia de lideri de performanta s-a epuizat. Timpul duce la acest efect. E nevoie de o noua garnitura de lideri. Asta inseamna refacerea organizatiei de tineret, departamentele să aducă din teritoriu spre centru specialisti care sa urmareasca viitoarele guverne din partea liberalilor si aliatilor lor, apoi revigorarea Institutului Sincai care sa permita analize politice dar si formarea unor tineri, viitoarele cadre care vor intra in administratie.
  • Liviu Dragnea nu a inteles, batalia in Parlament se duce mai ales pe chestiunile juridice, or PSD din pacate in garnitura actuala nu are suficienti specialisti pe problemele juridice, oameni cu autoritate sa se bata pentru unele solutii bune dar care nu puteau fi prezentat de persoane cu autoritate.

Citește și: Rareș Bogdan taie în carne vie în PNL: Mai bine să pice guvernul Orban decât să ne aruncăm în aer electoratul! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.