Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Țuțuianu: Rezultatul este departe de cel așteptat, dar nu regret că am rămas în Pro România

Facebook
adrian tutuianu

Vicepreședintele Pro România, Adrian Țuțuianu, spune că rezultatele obținute de partid în județul Dâmbovița sunt „departe de cele așteptate”.

La lista de Consiliul Județean, Pro România s-a situat la votul politic pe locul trei, cu 9,63% din voturi. Candidatul Pro România la șefia CJ, Adrian Țuțuianu, s-a clasat pe locul trei, primind 26.943 de voturi (12,43%).

„A fost o zi grea și cred că o resimțim cu toții. A fost o zi plină de învățăminte și cred că am învățat cu toții. Rezultatul este departe de cel așteptat, raportat la munca uriașă din aceste luni și raportat la calitatea oamenilor. Vă mulțumesc tuturor, fără deosebire! Vă mulțumesc pentru cum v-ați luptat, pentru cum ați muncit, pentru că ați venit alături de noi, într-un proiect mic, fără niciun fel de avantaje sau promisiuni. Ați venit din convingere, iar ăsta e cel mai mare câștig al nostru pe termen lung. Le mulțumesc dâmbovițenilor care au ales PRO ROMÂNIA și ADRIAN ȚUȚUIANU. Voi fi alături de ei până la capăt. Îi felicit pe toți aleșii noștri locali, mai ales pe cei care și-au primit „botezul” în administrațiile locale. Îi felicit pe cei doi primari PRO de la Șelaru și Vârfuri. Îi felicit pe toți consilierii locali și județeni. Suntem al treilea partid la nivel județean”, a scris Adrian Țuțuianu, luni, pe pagina sa de Facebook.

Vicepreședintele Pro România precizează că nu regretă nicio secundă că a rămas la Pro România.

„P.S: NU REGRET NICI MĂCAR O SECUNDĂ că am ales PRO ROMÂNIA și am rămas aici, după toate invitațiile din trecut. NICIO SECUNDĂ. Iar asta trebuie să vă motiveze și pe voi, de-acum încolo. Vom construi temeinic dacă ținem la principiile noastre și nu ne abatem de la drum. Eu voi continua cu și mai multă ambiție”, a adăugat Țuțuianu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.