Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adriana Nica, managerul DEMIS de la SUUB: 'Am fost demisă de unii care NU au fost în control. Voi acționa în instanță.Au pus în funcție pe omul vrut de politic'

adriana nica

Adriana Nica a anunțat că a fost demisă din funcția de manager al Spitalului Universitar de Urgență București de către Ministerul Sănătății, în urma unui raport întocmit de Direcția de Control și Integritate din cadrul MS,  direcție care NU a fost  în control la unitatea medicală.

„Am fost demisă în urma unui raport întocmit de Direcția de Control și Integritate din cadrul Ministerului Sănătății, Direcție de Control care NU a fost în control la Spital Univeristar. În control la Spitalul Universitar a fost DSP București. DSP București a fost în control, iar unii care NU au fost în control m-au demis pe mine”, a declarat managerul demis al Spitalului Universitar de Urgență București, Adriana Nica, pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

„Tocmai aseară mă uitam la TV, când dl. Tătaru a afirmat la Mihai Gâdea, în emisiune, că pe 23 martie s-a întors din autoizolare, unde a stat 13 zile. Păi, atunci, cum a putut să îmi semneze mie ordinul de suspendare din funcție din 21 martie, când dumnealui, pe 21 martie, era în izolare, și  s-a întors la muncă pe 23 martie?”, a  mai spus Nica.

„Voi acționa în instanță această decizie”, a adăugat aceasta.

Citește și: Ion Cristoiu prezintă 'o victimă a abuzurilor comise sub pretextul stării de urgenţă': Adriana Nica

Adriana Nica a subliniat că „interesele politice și financiare” au primat prin decizia Ministerului Sănătății de a-l pune pe Cătălin Cârstoiu în funcția de manager interimar la Spitalul Univeristar, funcție pe care a mai avut-o timp de 7 ani, dar „sub conducerea căruia spitalul a decăzut din toate puncte de vedere”

„Mi-am imaginat că suspendarea a fost provizorie ca să poată să-și instaleze un nou dorit în această funcție. Din păcate, constat cu surprindere și cu tristețe că interesele politice și financiare primează, inclusiv în zona sănătății, unde ar trebui să punem pacientul pe primul plan, și nu interesele personale, financiare sau politice.

Constat și sunt suprinsă că acest domn în funcția de manager interimar la Spitalul Univeristar, funcție pe care a mai avut-o timp de 7 ani, sub conducerea căruia spitalul a decăzut din toate puncte de vedere. NU avem ce să punem pe hârtie în mandatul domnului actual manager.

Din păcate, este omul vrut politic și văd că au reușit, până la urmă, să și-l instaleze în funcție la Spitalul Universitar. Este un regret pentru mine că asemenea oameni care nu au demonstrat nimic când au avut funcție într-un spital ca acesta sunt promovați pe același post”,  a punctat Adriana Nica.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Nelu Tătaru a DEMIS-O OFICIAL pe Adriana Nica din funcția de manager al Spitalului Universitar

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.