Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adriana Săftoiu, după ce Orban nu a susținut-o pentru parlamentare: 'Nu aș vrea să fiu în varianta în care eu sunt sclavul și boierului i se face milă de mine'

Mediafax
saftoiu-adriana

Deputatul Adriana Săftoiu a dezvăluit la Radio Guerilla că i-a transmis un mesaj lui Ludovic Orban privind depunerea candidaturilor la alegerile parlamentare, mesaj la care premierul nu i-a răspuns nici până astăzi. „Trebuie să mărturisesc că uneori îți câștigi în viață un raport egal, nu aș vrea să fiu în varianta în care eu sunt sclavul și boierului i se face milă de mine”, a punctat Săftoiu.

SUA plătește o sumă COLOSALĂ pentru medicamentul minune care l-a vindecat pe Donald Trump

„M-am gândit să nu-l deranjez pe premier cu telefonul, i-am transmis un mesaj d-lui președinte de partid, în calitate de președinte de partid, în care-i spuneam că înțeleg că mai sunt două zile până la depunerea candidaturilor și că aș vrea să avem o discuție în acest sens și aștept telefonul în măsura în care poate să vorbim. Nu m-a sunat nici până în ziua de astăzi, iar candidatura nu o depui de capul tău. Trebuie să mărturisesc că uneori îți câștigi în viață un raport egal, nu aș vrea să fiu în varianta în care eu sunt sclavul și boierului i se face milă de mine. Cred că dacă considerau că toată activitatea mea parlamentară e relevantă pentru partid, puteau să zică. Faptul că președintele Orban nu mi-a răspuns, mi-a fost foarte clar că nu dorește să mă susțină. Am zis că nu asta e o problemă, problema mea a apărut când am văzut ce rămâne pe listă, nu numai la PNL” a declarat Adriana Săftoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.