Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AEP a decontat PNL-ului 98% din cât are dreptul din sumele cheltuite în campania electorală

AEP

Liderul grupului parlamentar liberal de la Camera Deputaţilor, Eugen Nicolăescu, a declarat miercuri că Autoritatea Electorală Permanentă a înştiinţat PNL că i s-a decontat 98% din cât are dreptul din sumele cheltuite în campania electorală pentru alegerile locale, iar ALDE nu şi-a primit banii pentru că dosarele întocmite de această formaţiune "nu sunt în regulă". 

"Sigur, dacă domnul Tăriceanu (copreşedintele ALDE - n.r.) ar fi fost cinstit, ar fi trebuit să spună că nu a primit banii pentru că dosarele pe care le-a făcut partidul pe care dumnealui îl conduce nu sunt în regulă. PNL a fost înştiinţat de AEP că are decontate sume de 98% din cât are dreptul, 2% mai sunt sume ce trebuie clarificate de anumite organizaţii judeţene. Cam asta e diferenţa", a afirmat Nicolăescu, într-o conferinţă de presă la Palatul Parlamentului, informează agerpres.ro.

Dragoș Pătraru a RĂBUFNIT: Spălare de țară sau atentat la siguranța națională


Marţi, copreşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a afirmat că AEP nu a rambursat partidului niciun leu cheltuit în campania pentru alegerile locale. 

"Nu vă ascund că nu ne-a căzut bine faptul că (...) până în momentul de faţă nu s-a rambursat niciun leu din partea AEP şi sigur că ne creează o dificultate majoră, pentru că posibilităţile de finanţare a campaniei electorale sunt destul de limitate", a precizat Tăriceanu, la finalul şedinţei Delegaţiei Permanente a partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.