Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AEP a desemnat mandatarilor financiari ai competitorilor electorali la alegerile pentru Președintele României

AEP

Autoritatea Electorală Permanentă informează competitorii electorali care doresc să participe la alegerile pentru Președintele României din anul 2019 că, în conformitate cu art. 34 alin. (12) din Legea nr. 334/2006, privind finanțarea partidelor politice și a campaniilor electorale, republicată, cu modificările și completările ulterioare, calitatea de mandatar financiar se dobândeşte numai după înregistrarea oficială la Autoritatea Electorală Permanentă, pe baza împuternicirii partidului politic şi a acceptului acestuia. Înregistrarea mandatarului financiar se realizează în intervalul dintre momentul aducerii la cunoştinţă publică a datei alegerilor şi începerea campaniei electorale.

Aducerea la cunoștință publică a datei alegerilor a fost realizată prin Hotărârea Guvernului nr. 485/2019 privind stabilirea datei alegerilor pentru Președintele României, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 565, Partea I din data de 10 iulie 2019.

Citește și: Beatrice Tudor a REACȚIONAT: 'Klaus Iohannis, sau cum să mimezi preocuparea din vacanță'

Mandatarii financiari ai competitorilor electorali au obligația de a depune cererile de înregistrare la Autoritatea Electorală Permanentă, documentele necesare înregistrării putând fi consultate accesând site-ul www.finantarepartide.ro, potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.