Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aerosmith va spune ''Aero-Vederci'', în cadrul turneului european din 2017

Aerosmith

Rockerii americani de la Aerosmith, care cântă împreună de circa 45 de ani, se vor îmbarca într-un turneu european de ''rămas-bun'', anul următor, a anunţat formaţia luni, iar seria de concerte va debuta în Israel, informează Reuters. Aerosmith, una dintre cele mai mari trupe de rock din Statele Unite, câştigătoare a numeroase premii, deseori supranumită ''The Bad Boys from Boston'' (Băieţii răi din Boston) cu referire la oraşul în care a fost întemeiată, în anul 1970, este celebră pentru piese precum ''Back in the Saddle'' şi ''Walk This Way''.

Grupul este alcătuit din vocalistul Steven Tyler, chitariştii Joe Perry şi Brad Whitford, bateristul Joey Kramer şi basistul Tom Hamilton. ''Aerosmith va traversa din nou Atlanticul cu unul dintre cele mai mari show-uri rock văzute vreodată şi va fi, fără îndoială, evenimentul suprem de văzut în 2017 deoarece formaţia se îmbarcă în turneul de ''rămas-bun'', spunând ''Aero-Vederci Baby!'', se menţionează într-un comunicat din partea trupei. Într-un mesaj video publicat pe contul de Twitter al formaţiei, Tyler şi Perry au anunţat turneul european, iar Tyler a întrebat: ''E vreun adevăr în zvonurile că acesta ar putea fi ultimul 'ura'?''. La care Perry răspunde: ''Cine dracu' ştie?''. Turneul va începe în Tel Aviv, în luna mai, apoi formaţia va susţine concerte în Georgia, Rusia, Germania şi în restul Europei până la începutul lunii iulie. În timpul turneului, Aerosmith va cânta şi în cadrul unor festivaluri precum Sweden Rock, Hellfest din Franţa şi Download Festival din Marea Britanie.

Nu au fost oferite încă informaţii legate de datele concertelor din afara Europei. Trupa Aerosmith a susţinut recent o serie de concerte în America Latină, anunță Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.