Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Afacerea cu care un tânăr din România a ajuns direct în topul Forbes

Antena 3

Un tânăr din Țicleni, județul Gorj,a ajuns în topul Forbes al antreprenorilor sub 30 de ani, cu un produs unic pe piața din România. Ionel Burtea a plantat mure pe terenul de la bunici, iar din fructele zemoase a făcut vin. An de an, și-a extins afacerea iar acum ajunge să producă 10.000 de sticle pe an!, conform Antena 3.

În scurt timp, ideea lui a dat roade, astfel că și-a extins capacitățile de producție, arată gorj-domino.ro. Hectarul de pământ s-a transformat în două, ajungând în prezent la cinci hectare cu mure și 50 de ari!

Fructele procesate s-au transformat într-un produs unic la noi, vinul de mure. Tânărul antreprenor a reușit să producă la început 700 de sticle de Berry Wine dar în viitorul apropiat producţia ar putea ajunge la 10.000 de unităţi. Ideea lui Ionel Burtea a devenit cunoscută după recenta sa participare la evenimentul Forbes 30 sub 30, „un proiect care radiografiază mediul de business al tinerilor lideri sau antreprenori, aducându-i în prim-plan pe aceia care au reușit să rupă clișee, să facă o diferență pozitivă în societate. Sunt inovatorii din industriile care revoluționează lumea”, potrivit descrierii revistei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.