Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Afaceri de 'familie' într-un cuply gay din Germania: ministrul Sănătății a cumpărat măști de la firma iubitului său

news.de
 Jens Spahn

Guvernul condus de Angela Merkel e ținta unui scandal de conflict de interese în achiziționarea măștilor de protecție. Ministrul Sănătății din Germania, Jens Spahn , e acuzat că a cumpărat măști de la o firmă la care lucrează partenerul său (e vorba de un cuplu gay), arată Aleph News.

„Ministerul german al Sănătății a cumpărat 570.000 de măști de protecție FFP2 de la o firmă la care manager este soțul lui. Contractul a fost de 909.000 euro. Achiziția poate fi numită cel puțin conflict de interese. O altă problemă ar fi că măștile au fost cumpărate direct de la firma respectivă, deci fără o licitație la care să fi participat și alte companii.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

În ultimele două luni, patru oficiali din coaliția de guvernământ și-au dat demisiile în urma unor scandaluri identice. Ei au intermediat achiziția unor măști în schimbul a sute de mii de euro. Ultimul pe listă este un fost ministru al Justiției din Bavaria, Alfred Sauter”, informează sursa citată.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.