Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Agenții ”acoperiți” din UDMR

orban putin hunor
Vă amintiți când liderii UDMR au sărit la beregata SRI pe motiv că serviciul respectiv nu ar avea voie să se amestece în problema autonomiei teritoriale și nici să se opună acestui proiect? Semnalul dat atunci de organizația separatistă din Guvernul și din Parlamentul României era că are un statut intangibil. Cine protejează UDMR de lege și de atacurile la statul român? Nici măcar un guvern nu poate oferi acest gen de protecție. Nici măcar Guvernul Ponta. Și atunci nu ar fi timpul să ne preocupe ”acoperiții” din UDMR? Cui slujește UDMR, mai întâi? Evident, Budapestei și, într-un cadru mai larg, Moscovei. Poate că în această direcție ar trebui investigate și legăturile UDMR. Nu poate fi întâmplător că tocmai în acest moment în care Ucraina este în conflict deschis cu Rusia care i-a furat din teritoriu pe motive ”etnice”, să avem aceeași problemă și noi în România.
Până la urmă, ce merită o clasă politică incapabilă să apere teritoriul național și care asistă indiferentă la modalitatea în care un tandem monstruos ruso-maghiar reface raptul teritorial din 1940?
Și dacă SRI nu are voie să ne apere integritatea teritorială, atunci cine o va face? Parlamentul ar putea pur și simplu să adopte o lege de scoatere în afara legii a UDMR. Eu voi propune un asemenea proiect. Va avea clasa politică, mereu complice cu UDMR, curajul să-și apere țara, sau va vota împotrivă cum a mai făcut-o și la alte legi pe care le-am propus împotriva extremismului maghiar? Până la urmă, ce merită o clasă politică incapabilă să apere teritoriul național și care asistă indiferentă la modalitatea în care un tandem monstruos ruso-maghiar reface raptul teritorial din 1940?

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.