Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Airbus Helicopters a livrat sute de elicoptere în 2017: A primit comenzi brute pentru 350 de elicoptere

AirbusHelicopters

Airbus Helicopters a livrat 409 elicoptere în 2017 şi a primit comenzi brute pentru 350 de elicoptere (335 nete), înregistrându-se o performanţă comercială puternică pentru elicopterele din categoriile heavy şi super-medium, anunţă compania. Compania a primit 54 de comenzi pentru elicoptereSuper Puma şi 19 comenzi pentru modelul super-medium H175, confirmând aceste tipuri de aparate ca best-sellers pentru segmentele de piaţă respective. Au mai fost primite 168 de comenzi pentru elicoptere uşoare, cu un singur motor, şi 105 comenzi pentru modelele uşoare, bimotor H135/ H145. La finalul anului 2017 se înregistrau comenzi pentru 692 de elicoptere.

"Încheiem acum primul capitol al planului de transformare a companiei lansat în 2014, care ne-a permis să devenim mai puternici şi mai flexibili în condiţii de piaţă dificile. Rezultatele din 2017 confirmă efortul excelent al echipelor noastre de a transforma operaţiunile industriale, de a îmbunătăţi produsele şi serviciile şi de a livra în acelaşi timp un plan ambiţios şi creativ care ne ajută să pregătim viitorul zborului vertical. Având în vedere că anul acesta lansăm cea de-a doua etapă a transformării companiei, prioritatea noastră va fi să intensificăm aceste eforturi printr-o mai mare digitalizare a produselor, serviciilor şi operaţiunilor în beneficial clienţilor şi al siguranţei flotei noastre”, a spus Guillaume Faury, CEO Airbus Helicopters.

Conform companiei, anul trecut s-a înregistrat un progres major în domeniul produselor noi, inclusiv modelul H160 – primul din „Generaţia H” -, iar în prezent trei prototipuri se află în faza testelor de zbor în vederea certificării în 2019. De asemenea, o campanie de testare balistică a sistemului de armament HForce amplasat pe un elicopter H145M s-a derulat cu succes, aparatul urmând să beneficieze, la finalul anului, de capabilităţi militare modulare îmbunătăţite.

Anul trecut a fost lansată şi ACH – Airbus Corporate Helicopters, cu ajutorul căreia compania poate oferi clienţilor servicii de design şi specificaţii pentru toată gama de elicoptere. De asemenea, în 2017 Airbus Helicopters a finalizat transformarea modelului industrial prin inaugurarea fabricii de pale de la Paris – Le Bourget, demers care se înscrie în noua strategie de specializare, care include fabricile de la Marignane, Donauworth şi Albacete. La nivel internaţional, compania a livrat Armatei SUA cel de-al 400-lea elicopter UH-72 Lakota şi a pus bazele primei linii finale de asamblare în China, care urmează să livreze primele elicoptere în 2019, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.