Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alec Baldwin încă poate chiar și la 62 de ani: A devenit tată pentru a şaptea oară

hollywoodreporter.com
alec baldwin

Actorul american Alec Baldwin, în vârstă de 62 de ani, a devenit tată pentru a şaptea oară, după ce soţia lui, Hilaria, a anunţat pe Instagram venirea pe lume a celui de-al şaselea copil al cuplului, fetiţa Lucia, născută cu ajutorul unei mame-surogat, informează revista People şi Fox News, potrivit AGERPRES.

Citește și: Experții OMS anunță că UN SFERT din populația lumii va avea probleme cu auzul în următorii ani

Hilaria Baldwin a publicat pe Instagram o fotografie despre care a dezvăluit că a fost realizată de soţul ei şi care o prezintă în timp ce se afla într-un pat, alături de cei şase copii ai cuplului, inclusiv un bebeluş. Potrivit unor surse citate de revista People, bebeluşul este o fetiţă şi a primit numele Lucia.

Alec Baldwin s-a căsătorit cu Hilaria, care este instructor de yoga, în 2012. Înainte de naşterea fetiţei lor Lucia, cei doi aveau deja împreună cinci copii: Eduardo Pao Lucas, în vârstă de cinci luni, Romeo Alejandro David, în vârstă de doi ani, Leonardo Angel Charles, în vârstă de patru ani, Rafael Thomas, în vârstă de cinci ani, şi Carmen Gabriela, în vârstă de şapte ani.

Starul american de film şi televiziune mai are o fiică, modelul Ireland Baldwin, în vârstă de 25 de ani, care provine din căsătoria lui cu prima soţie, actriţa Kim Bassinger.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.