Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alegeri 2016: Nicușor Dan anunță că USB a fost înregistrat ca partid politic

nicusorDan2

Nicușor Dan are oficial partid. Drept urmare a anunțat că se pregătește să participe la alegerile locale din 2016 ca politician, după ce Uniunea Salvați Bucureștiul a fost înregistrată ca partid. Intrarea pe scena politică a lui Nicușor Dan vine după ce în urmă cu 4 ani, la alegerile locale din 2012, a înregistrat un scor peste așteptări candidând din postura de independent, la Primăria Capitalei.

”Uniunea Salvați Bucureștiul s-a înregistrat ca partid în urma deciziei de vineri (27 noiembrie n.red.) a Curții de Apel București. Urmărim programul pentru București pentru care luptăm de 10 ani. Vom candida la cele 7 primării din București și la cele 7 consilii general / locale cu liste complete de oameni integri și competenti. Vă așteptăm alături de noi. Scrieți-ne la contact@uniuneasalvatibucurestiul.ro”, a anunțat Nicușor Dan pe pagina personală de Facebook.

 

nicusorDan

Nicușor Dan a candidat independet, în 2012, pentru a fi ales primarul Bucureștiului și a reușit să obțină circa 8,45% dintre voturi. El este și președintele Asociației Salvați Bucureștiul și s-a implicat activ în multe cauze pentru a salva spații verzi sau clădiri de patrimoniu din Capitală, care urmau să fie demolate.

Nicușor Dan anunța în vara anului 2015 că USB are ca obiective, între altele, ”transparentizarea administrației publice, care să asigure participarea cetățeanului la procesul de luare a deciziilor, stoparea risipei banului public și realizarea unei justiții predictibile, independente și functionale. USB este deschis tuturor cetățenilor onești care se bucură de o bună reputație în comunitate”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.