Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aleksei Navalnîi pregătește REVOLUȚIA în Rusia: Totul începe pe 12 iunie

Aleksei Navalnîi

Principalul oponent al Kremlinului, Aleksei Navalnîi, le-a cerut miercuri susţinătorilor săi să organizeze ample proteste la nivel naţional pe 12 iunie, de Ziua naţională a Federaţiei Ruse, relatează Reuters.

Navalnîi, care vrea să candideze împotriva lui Vladimir Putin în alegerile prezidenţiale din 2018, a fost eliberat la începutul acestei săptămâni după 15 zile de închisoare pentru organizarea celor mai mari proteste împotriva autorităţilor din ultimii ani, scrie agerpres.ro.

Citește și: Victoria Beckham a început să-și vândă hainele în supermarketuri

El a fost reţinut în timpul manifestaţiilor din 26 martie, sub motivul că acestea nu au avut aprobarea primăriei Moscovei. Peste 1.000 de manifestanţi, între care foarte mulţi tineri - elevi şi studenţi - au fost reţinuţi atunci de către forţele de ordine.

Sondajele de opinie sugerează că Aleksei Navalnîi are puţine şanse în faţa lui Putin, cotat în continuare cu o popularitate foarte ridicată. Dar Navalnîi şi simpatizanţii săi speră să utilizeze internetul pentru a canaliza nemulţumirea publică asupra corupţiei din eşaloanele de la vârful puterii pentru a obţine mai mult sprijin, comentează Reuters.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.