Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Neculai Onțanu, AUDIAT la Prachetul General în dosarul alegerilor prezidențiale din 2009

jurnalul.ro
neculai ontanu

Neculai Onțanu a fost audiat joi dimineață la Parchetul General în dosarul alegerilor din 2009. Acesta a spus că a fost citat în calitate de martor.

„Vreau să vă spun că ceea ce am declarat am declarat în fața procurorului și am dat toate elementele necesare, iar informații despre audiere, despre situația ca atare poate să vă dea numai procurorul, pentru că este o anchetă în curs. (...) Declarațiile pe care le-am făcut, repet, sunt confidențiale și le-am făcut în fața procurorului. Am fost în calitate de martor citat”, a spus Neculai Onțanu la ieșirea de la Parchetul General.

Săptămâna trecută, potrivit unor surse juridice, și fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, ar fi fost audiat la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) în dosarul alegerilor prezidenţiale din 2009.

Audierea celor doi vine după ce jurnalistul Dan Andronic a relatat că, în seara scrutinului prezidenţial din 2009, fostul vicepremier Gabriel Oprea a găzduit în casa sa o întâlnire la care au participat şi foştii şefi ai SRI, George Maior şi Florian Coldea, precum şi procurorul general de la acea vreme, Laura Codruţa Kovesi.

Nu este exclus ca și Laura Codruța Kovesi și George Maior să fie audiați în calitate de martori, având în vedere că e vorba despre un dosar deschis pentru infracțiunile de abuz în serviciu și falsificare de documente electorale.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.