Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ! Instanța supremă nu îl lasă pe Becali SĂ UITE TRECUTUL - A respins cererea sa de reabilitare

Gigi Becali

Gigi Becali rămâne nereabilitat după ce a suferit trei condamnări definitive la pedepse cu executare, după ce instanța supremă a respins, vineri cererea depusă de omul de afaceri în acest sens.

Decizia a fost luată de completul format din președintele Ionuț Matei și judecătoarele Alina Ioana Ilie și Florentina Dragomir.

Citește și: SHOW la ÎCCJ! Gigi Becali a venit să își ceară reabilitarea: 'Dacă desființează SIIJ, nu mai e de stat în țara asta'

Ionuț Matei este judecătorul care a făcut parte și din completul de cinci judecători condus de fostul președinte al ICCJ Livia Stanciu care l-a condamnat definitiv pe Gigi Becali în dosarul Valiza la trei ani de închisoare cu executare și confiscarea în favoare statului a celor 1,7 milioane de euro găsiți la momentul flagrantului.

”Respinge cererea de reabilitare judecătorească formulată de petentul Becali George. Obligă petentul la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de contesta?ie în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi,16 ianuarie 2020.”, a stabilit vineri instanța supremă.

Citește și: Gigi Becali despre judecătorul cel care l-a condamnat și acum îl și poate reabilita - 'N-a fost așa rău...Când dădea 7, 8, 10 ani, mie mi-a dat doi'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.