Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ A fost identificată femeia care a fost găsită carbonizată într-o valiză, pe marginea drumului: Nu fusese declarată dispărută

tanara incendiata giurgiu

Anchetatorii au identificat femeia care a fost găsită carbonizată într-o valiză, pe un câmp din judeţul Giurgiu. În urmă cu două zile, procurorii au publicat portretul robot al tinerei, cerând ajutor pentru identificarea ei. Ea are 32 de ani și este din județul Ilfov.

”Am identificat victima ştiinţific, în baza analizelor de laborator”, au transmis anchetatorii, scrie news.ro.

Citește și: Atac de ultimă oră al lui Gheorghe Piperea: Justiția nu poate dispune suspendarea gravelor restricții de drepturi impuse de Aradat, pe motiv de epidemie

Conform aceleiaşi surse, femeia nu a fost niciodată declarată dispărută.

”Portretul robot al unei persoane de sex feminin, găsită incendiată în data de 30.10.2020, pe marginea D.N. 6, între localităţile Valea Plopilor si Ghimpaţi. Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112”, au transmis, miercuri, procurorii.

Citește și: Traian Băsescu: ‘Oamenii nu înțeleg, specialiștii nu le explică, nici guvernul. Nu e suficient să ai masca pe gură, poate doar să te protejezi pe tine’

Potrivit acestora, victima avea între 20 şi 30 de ani, cel mult 1,65 metri înălţime, 50-55 de kilograme şi corpolenţă atletică.

Expertiza a mai stabilit că femeia avea părul şaten, drept, de lungime mijlocie, urechile mici, depărtate, iar dinţii în stare bună, fără carii, compleţi, cu excepţia dintelui incisiv mic dreapta-sus, care lipseşte.

Citește și: Raed Arafat: ‘Petrecerile, aniversările și sărbătorile sunt interzise. Poliția are baza legală ca să dea amenzile pe tulburarea liniștii publice’

Anchetatrii au stabilit că purta 35-36 la încălţăminte, nu avea cicatrice sau tatuaje şi avea sâni mici, subdezvoltaţi în raport cu corpul.

Cadavrul carbonizat al femeii a fost găsit în urmă cu o săptămână pe un câmp de lângă DN 6, în judeţul Giurgiu, unde o persoană anunţase că are loc un incendiu.

Citește și: Atac de ultimă oră al lui Gheorghe Piperea: Justiția nu poate dispune suspendarea gravelor restricții de drepturi impuse de Aradat, pe motiv de epidemie

Trupul ar fi fost găsit pe fragmentele unei valize.

Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă, la aceasta participând şi specialişti criminalişti de la Poliţia Română. Victima era legată cu sârmă şi ar fi fost deja moartă când a fost pusă în valiză.

Citește și: Traian Băsescu: ‘Oamenii nu înțeleg, specialiștii nu le explică, nici guvernul. Nu e suficient să ai masca pe gură, poate doar să te protejezi pe tine’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.