Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ Copil de 10 luni răpit de tată: Polițiștii au găsit băiețelul în câteva ore și l-au reținut pe bărbat

barbat rapit copil

Un copil în vârstă de 10 luni a fost răpit, miercuri, în orașul Bârlad din județul Vaslui. Autorul răpirii este însuși tatăl său. Răpirea copilului de 10 luni din Bârlad a fost sesizată miercuri, cercetările arătând că a fost luat cu forța, de tatăl său, de 31 de ani, în timp ce era cu mama sa, la un imobil din Bârlad.

Copilul a fost băgat într-un autoturism, cu care bărbatul a pornit într-o direcție necunoscută. La căutări au participat inclusiv polițiști din Vaslui, Băcau, Iași, Neamț, Vrancea și Galați.

Bărbatul a fost prins în câteva ore în județul Galați, fiind dus la sediul Poliției. Copilul a fost preluat de un echipaj medical.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

"Astăzi, 17 martie, în jurul orei 11.22, a fost sesizată răpirea unui minor, de 10 luni, din municipiul Bârlad, județul Vaslui.

Din cercetări a reieșit că minorul ar fi fost luat cu forța, de tatăl său, de 31 de ani, în timp ce se afla cu mama sa, la un imobil din Bârlad, fiind introdus într-un autoturism, cu care bărbatul s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută.

A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

În activitățile operative au fost angrenați polițiști ai Direcției Operațiuni Speciale, Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale și Direcției de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, precum și polițiști de la inspectoratele de poliție județene Vaslui, Băcau, Iași, Neamț, Vrancea și Galați.

La fața locului, în imobilul respectiv au intrat șeful operațiunii, respectiv inspectorul șef al I.P.J. Galați, șeful de Postului de Poliție, negociatorul din cadrul S.I.A.S.- I.G.P.R. și reprezentanta Primăriei Ghidiceni (Protecția Copilului).

În urma verificărilor și a activităților specifice efectuate de polițiști, bărbatul a fost depistat în județul Galați, fiind condus la sediul Poliției, pentru continuarea cercetărilor și dispunerea măsurilor legale.

Copilul a fost preluat de un echipaj medical, în vederea examinării și acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Cercetările continuă", a anunțat Poliția Română.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.